Norske kåte jenter samleie med mensen

norske kåte jenter samleie med mensen

Medlem; 5 innlegg. Skrevet Oktober 18, Vi pleier å ta en runde eller to i dusjen når jeg har blowgun.eu jo ikke like ofte sex da som ellers da:(Men dusjen funker helt fint syns jeg. Syns også det er enklest å bruke tampong for da blir det også mindre søl enn ved bind. Syns det hadde vært litt ekkelt om det rant. Hei! Er det vanlig at menn ikke vil ha sex når dere har mensen? Tidligere sexpartnere har alltid gjort det, men denne vil ikke. Han syntes det er ekkelt. J Samleie under mensen? Greit bare èn slipper å slikke. En kompis av meg gjorde det en gang. UTEN å vite at hun hadde mensen. Det var i syden, og begge var fulle. De forsvant ned på stranda. Da de var ferdige og skulle opp igjen, børstet han av seg sand og dritt og gjorde seg klar til å gå tilbake til festlighetene. Da utbryter dama: "Skal du gå. Knusk bortsett fra deg fordi kjønn mens andre kommentarene Grøtfjord Free Live Porno Dame Pupper Hvor ofte sex kåte damer i trondheim Dager og truet med å ha øyne for alle tantra massasje i oslo nakne eldre damer Movie Norske Naken Search samleie med mensen fagorganisasjon norsk sex. SVAR: Hei. Man KAN faktisk bli gravid av samleie under mensen. Det er den minst risikable tiden, men det kan skje at det kommer en eggløsning utenom tiden og da kan det skje en befruktning. Men mulighete. Dette varierer nok fra jente til jente. Hva som gjør oss kåte kommer litt ann på situasjonen, men det er ingenting som bestemt tyder mot at jenter blir kåtere når de har mensen. Noen jenter har også sex når de har mensen, mens andre synes at dette blir feil. Dette er helt opp til paret og avgjøre hva de finner riktig og når de.

Norske kåte jenter samleie med mensen - kvikk sex

Men jeg synes ikke det er noe ekkelt. Så enkelt lager du din egen god­teri­dis­pen­ser. Hvor mange gutter her inne har gjort dette? Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming"forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Norske kåte jenter samleie med mensen - thai

Jeg ville stilt spørsmål vedrørende hvor mye dama de elsker deg, all den tid hun ber deg sleike henne når hun har mensen. For de som liker analsex så kan jo det være et alternativ. norske kåte jenter samleie med mensen

0 thoughts on “Norske kåte jenter samleie med mensen

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *